fbpx

Sedan spridningen av Corona tog fart i våras har vi på Svenska Stenhus vidtagit en rad åtgärder. Ni kan läsa mer om dessa i vårt tidgare inlägg.  Vårt fokus är att fortfarande kunna ge god service till våra hyresgäster.

Folkhälsomyndigheten har nu beslutat om skärpta allmänna råd i västra götalandsregionen. Dessa gäller till 2020-11-19 och kan förlängas. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

För Svenska Stenhus innebär detta att vårt kontor inte längre kommer vara ständigt bemannat och receptionen kommer vara stängd för spontana besök. Det mesta kan vi lösa via mail eller telefon. Vi ber er att alltid kontakta oss i förväg och boka tid för eventuella möten. Vår kontorspersonal kommer att i den omfattning det är möjligt att arbeta hemifrån.

Servicejobb

Om vi skall göra ett arbete i din lägenhet önskar vi möjligaste mån att detta sker när du inte är hemma.

Vid de fall du behöver vara hemma uppmanar dig och vår personal att inte ha någon fysisk kontakt (handslag m.m.) vid våra servicebesök. Vi ber Er också behålla ett avstånd till våra anställda och vice versa då vår personal utför sitt arbete i lägenheten.  

På så sätt skyddar vi varandra från smitta och hjälps åt att trycka ned smittspridningen i regionen.

Ta hand om er och tänk på att hålla avstånd!

Varma hälsningar 

Svenska Stenhus