fbpx

Lägenheter Nödinge

Om Nödinge
I Nödinge har Svenska Stenhus två bostadsområden, Gullsäter och Granåsvägen. Våra lägenheter ligger på gångavstånd till Ale torg där det finns ett 20:tal butiker, frisörer, restauranger, bank, gym och pendelstation.

Nödinge har precis som andra kommundelar en idrottsplats, Vimmervi, med fotbollsplaner, inomhushall och klubbhus. Intill ligger Vimmersjön med fin badplats. I Dammekärr finns elbelysta motionsspår med dusch och bastu i OK Alehofs klubbhus. Vintertid finns även möjlighet till längdskidåkning.

Gullsäter

Lägenheter Nödinge

Bostadsfakta

BostadtypRumAntal
Hyresrätt18
Hyresrätt212
Hyresrätt326
Hyresrätt44
Totalt50

I det lugna familjevänliga Gullsäter har vi 50 hyreslägenheter. Området är en liten idyll med en vacker gård och lekplats. Alldeles intill ligger fina grönområden. Här har du nära till skola och förskola. Även Nödinge station och Ale Centrum ligger endast en kort promenad härifrån.

Granåsvägen

Bostadsfakta

BostadtypRumAntal
Parhus34
Parhus41
Totalt5

 

Granåsvägen ligger en liten bit utanför kärnan i Nödinge. Här har vi ett parhusområde med 5 hyreslägenheter. En barnvänlig och lantlig miljö med naturen som granne och bara några minuters promenad till Vimmersjöns Badplats.