Svenska Stenhus expanderar och vi letar efter dig som vill vara med och vårda och utveckla morgondagens fastigheter. Vi har långsiktiga ambitioner för såväl kunder, fastigheter och våra medarbetare. Innovativa idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och digitalisering ska göra oss till ett ledande fastighetsbolag på alla orter där vi verkar.

 

Vi söker en engagerad och serviceinriktad fastighetstekniker till vårt områdeskontor i Ale kommun. Du kommer ha mycket varierande arbetsuppgifter, allt från att medverka i nyproduktion till att vårda och utveckla våra relationer med våra hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter ingår: 

  • Daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av värme-, ventilations-, undercentraler fläktrum, kylsystem och övriga tekniska och allmänna utrymmen.
  • Felsökning och reparation.
  • Planera för tillsyn & skötsel av förvaltningens värme och ventilationssystem och dess kringutrustning.
  • Optimera värmeproduktionsanläggningar, ventilationssystem, vatten- och avloppsreningsverk etc.
  • Energi/Driftoptimering av byggnadernas tekniska installationer; ventilation, värme, kyla och styr och övervakningssystem.
  • Vid akutsituationer och serviceanmälningar vidtar åtgärder så att driftstörningar och skadeverkan minimeras för hyresgäster och fastigheter.
  • Genomföra felavhjälpande underhåll och utföra kvalificerat underhåll i lägenheter, lokaler och på fastigheterna i övrigt.
  • Medverka vid myndighetsbesiktningar och utföra åtgärder till följd av besiktningarna.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och har dokumenterad kunskap inom något eller flera av de tekniska disciplinerna El, Kyla, Värme, Energi-/Driftoptimering, VVS samt Styr- och reglersystem. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet men är även intresserade av hungriga ungdomar direkt från utbildning.

 Personliga egenskaper

För att trivas i rollen måste du vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten, självständig, och ha en hög servicekänsla. Du har bra samarbetsförmåga och kommer att vara en del av ett team som har målet att leverera högsta kvalitet till våra hyresgäster.

Ansökan

Tjänsten är en heltidsanställning på tillsvidarebasis med tillträde snarast möjligt.

Du ansöker genom att klicka på ”sök tjänst” nedan. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med ansökan snarast möjligt, dock senast 2017-05-10.

Vid frågor rörande tjänsten eller företaget kontaktar du Torbjörn Thorbjörnson på Mob: 0709-255243 eller e-post torbjorn@svenskastenhus.se

 

Sök tjänst

 

Läs mer om Svenska Stenhus