TV, bredband och telefoni

De flesta av våra lägenheter är anslutna till fibernät som administreras av Itux Göteborg. Du kan beställa bredband, TV och telefoni hos någon av de företag som levererar tjänster i nätet.

Ett analogt basutbud för TV ingår i hyran, så kallad kabel-TV. Ingen installation behövs.

Hur beställer jag tjänster?

Beställ bredband, TV och telefoni hos en tjänsteleverantör. I kabeltv-nätet är Com Hem tjänsteleverantör medan det i fibernätet finns flera tjänsteleverantörer. För tjänster i fibernätet öppnar du din webbläsare och går in på Itux portal. Behöver du hjälp hittar du det på Itux supportsida.

  www.itux.se

  0771-40 70 77

 info@itux.se

TV och bredband via koax nätet

Följande tjänsteleverantörer kan i dagsläget erbjuda bredband i de områden där vi har öppetbredband via koax. Denna tjänst är inte via Itux utan ansluts genom Seths Antennservice

  www.a3.se

  0770-91 00 00

  kundservice@a3.se

  www.bredband2.se

  0770-81 10 00

  www.bahnhof.se

  010-510 00 00

  kundservice@bahnhof.se

  www.bitcom.se

  031-706 27 40

  kundservice@bitcom.se

Är något fel på dina bredbands-, tv- eller telefonitjänster?

Om något är fel med ditt bredband, din tv-mottagning eller telefoni ska du alltid kontakta kundtjänst hos din tjänsteleverantör. Det gäller även fel på fibernätdosan i hallen/klädkammaren (sk. CPE) eller kablar. Tjänsteleverantören anmäler i sin tur fel som de själva inte råder över, till exempel fibernätet eller kabeltv-nätet, till kommunikationsoperatören (ITUX, Telenor.)

Driftinfo hittar du här.

Kontaktuppgifter till alla tjänstleverantörer hittar du här.