fbpx

Vi på Svenska Stenhus vill gärna veta hur du trivs hos oss och vad du tycker om vår service. Vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Tillsammans med undersökningsföretaget Aktibo kommer vi framöver regelbundet att göra undersökningar vilka kommer ha stor betydelse för hur vi prioriterar. Genom att fylla i vår enkät är du med och påverkar ditt boende.

 

Så här svarar du på kundundersökningen

Inom kort skickas ett brev med information om att kundundersökningen snart är på väg till dig och i slutet av veckan skickas undersökningen ut via sms eller e-post till dig som vi har mobilnummer och e-postadresser till med en länk att följa. Övriga får kundundersökningen med post. Det går även bra att logga in på svar.aktivbo.se tillsammans med ditt enkätnummer.

 

Om Aktivbo

Vårt undersökningsföretag AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma. Numret på enkäten används för att kunna sortera svaren på rätt fastighet och område samt för utskick av påminnelser.

Vill du ge synpunkter eller har frågor om enkäten kan du vända dig till dem på telefonnummer 08-23 39 85 alternativt via mail på info@aktivbo.se. Du är självklart även välkommen att kontakta oss. 

Tack för din medverkan!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • LinkedIn