• Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • LinkedIn

Vår affärsidé är att erbjuda boende med bra standard och god service utifrån ett helhetsperspektiv vad avser kvalitativa delar såväl som miljö. Kunnig och serviceinriktad personal ska säkerställa en effektiv förvaltning baserat på en sund kommunikation, tillgänglighet och rätt kompetens. Just nu söker vi en Redovisningsekonom som vill vara med och göra oss ännu bättre. Är du vår nya kollega?

Vi erbjuder

Om du tycker om att komma med idéer och förslag gällande rutiner och processer är detta en rolig utmaning för dig. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och snabbt ta mycket ansvar.

Om dig

För att passa i rollen hos oss bör du vara driven och initiativrik. Att komma med idéer på förslag och förbättringar är självklart för dig. Du tycker om att ha både komplexa och mindre kvalificerade arbetsuppgifter. Du är även en kommunikativ, positiv, noggrann och flexibel person som kan anpassa dina arbetstider vid exempelvis bokslut. Du är ordningsam och noggrann och tycker om ta egna initiativ och eget ansvar. Du är social och har lätt för att skapa bra relationer med både kollegor och kunder.

Om tjänsten

Som Redovisningsekonom hos oss ansvarar du för:

 • organisationens redovisning
 • löpande bokföring
 • kund- och leverantörsreskontra
 • löneadministration

Du har goda IT-kunskaper och behärskar Office-programmen väl (Word, Excel m m). Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller erfarenhet från liknande ekonomiarbete.

Det är meriterande om du har kunskaper och tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med något av de system vi använder i verksamheten:

 • Microsoft Dynamics NAV
 • Hogia Lön
 • PondusPro
 • Byggsamordaren

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias på mattias@svenskastenhus.se eller på tfn 070-9255243.

Om oss

Svenska Stenhus är ett fastighetsbolag som bygger, hyr ut och förvaltar hyreslägenheter och lokaler. Vi äger och förvaltar ca 350 hyreslägenheter och finns i fyra områden.

Ale Kommun, Falköpings kommun, Skövde kommun och Tidaholms kommun.

Vår affärsidé är att erbjuda boende med bra standard och god service utifrån ett helhetsperspektiv vad avser kvalitativa delar såväl som miljö. Kunnig och serviceinriktad personal ska säkerställa en effektiv förvaltning baserat på en sund kommunikation, tillgänglighet och rätt kompetens.

Vi går mot trenden i branschen och satsar på hyreslägenheter. Vi har egen kompetent personal som sköter hela kedjan från projektering, byggnation till förvaltning av våra fastigheter.

Verksamheten är familjeägd och startade för ca 40 år sedan. Vi är idag ca 35 anställda.

Vår vision är att Svenska Stenhus ska vara förstahandsvalet för hyresgäster som vill ha en bra boendemiljö, att hyresgäster aktivt ska välja att bo hos oss och att man vill ha ett tryggt boende under alla faser i livet.

 

ANSÖK