Äntligen är det dags för sommar, sol och semester. Vi hoppas vi att alla får en riktigt skön sommar i gott sällskap. Kanske är det dags för lite balkongliv eller grill på uteplatsen. Tänk då på att visa hänsyn till dina grannar.  

Dina grannar påverkas, tänk på att informera i förväg genom att sätta upp lappar eller prata med dina grannar. Tänk ändå på att visa hänsyn och om det blir sent eller högljutt att lyssna på dina grannar om de hör av sig. Även om du har förvarnat är du inte fri från ansvar.   

Om du störs av din grannes höga musik, ta kontakt och berätta hur du upplever det. Det kan vara så att hen inte ens vet om att hen stör. Ett tips är att aldrig knacka på när du är som mest upprörd, låt det gå ett par timmar eller någon dag så blir dialogen bättre. Fortsätter ändå störningarna, vänd dig till oss så utreder vi och tar vi kontakt.  

I en hyresrätt är det viktigt att hitta balans mellan hänsyn och tolerans. Om höga ljud, lukter eller skrik ska anses som störande beror framför allt på hur ofta och när de inträffar, men även hur länge de pågår. Hotfulla beteenden är aldrig acceptabelt och bör polisanmälas.  

Våra öppettider under semestern 

Vårt kontor kommer vara stängt v28 – v31. Vi kommer under den här perioden ha begränsat med personal på plats i förvaltningen det kan därför under den här perioden ta längre tid för en serviceanmälan att bli utförd då vi då vi främst åtgärdar akuta fel.  

Växeln kommer vara öppen mellan klockan 09:00 – 10:00 för att svara på frågor och ta emot serviceanmälningar. Vid akuta fel kan vi nås på vårt journummer 0303-741200. Serviceanmälan kan som vanligt alltid göras via Mina Sidor 

Vi vill önska er alla en riktigt skön sommar med hopp om strålande sol och värme!