fbpx

VÄRDEGRUND

 

Att utveckla vårt närområde genom innovativa och hållbara åtgärder så att vi tillsammans skapar ökad livskvalité.

 

För att leva upp till vår värdegrund behöver vi vara:

 

Positiva:

Ett glatt leende och ett hej på morgonen är starten för en bra dag. Vi tar alla ansvar för att ge varandra beröm och positiv feedback. Genom ett öppet sinne och vårt fokus på möjligheter är ingenting omöjligt, vi ser utmaningar som en möjlighet för dialog, samarbete och fortsatt utveckling.

Hjälpsamma:

Tillsammans är vi bättre, starkare och snabbare. För oss är det en styrka att vara prestigelös och att våga be om hjälp. Genom att vara lyhörda och intresserade hjälper vi proaktivt till att göra dagen bättre för oss själva och andra. Vi tar oss tid att lyssna och bemöter andra med den respekt vi själva önskar att få. Att ge av oss själva får oss att växa.

Engagerade:

Med stora som små medel skapar vi mervärde och förbättrar människors livskvalité. Att vårt arbete är väsentligt ger oss motivation att ta oss igenom även dom tuffaste situationerna. Genom kreativ frihet och ansvar för vårt arbete hittar vi innovativa lösningar och förbättringar.

Tydliga:

God planering, information och tydlighet ger oss möjligheten att se helheten för vårt arbete. Genom tvåvägskommunikation lämnar vi inget utrymme för missuppfattningar. Vi är raka och ärliga i hur vi kommunicerar såväl internt som externt. Vår kravbild, våra mål och ansvarsområden är tydliga så att vi alla har möjlighet att vara vårt bästa jag, varje dag.